FORTRYDELSESRET / RETURNERING
Som forbruger har du 14-dages fortrydelsesret i henhold til den danske købelov.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse. Varer, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender.

14-dags perioden starter den dag, hvor ordren er leveret. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelse af dine varer, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Returfragt betales af køber. Du kan selv returnere produktet eller benytte dig af vores returportal, som genererer en returlabel. Denne returlabelkoster 99 kr. og fratrækkes returbeløbet. find returportal her

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, bedes du sende en mail til info@billigehjaelpemidler.dk og heri angive tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne - Se dette link: https://billigehjaelpemidler.dk/pages/handelsbetingelser

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du:
Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du (gælder ikke manuelle kørestole, el-kørestole, el-scootere, senge og hvilestole):

1) Benytte vores returformular ved at gå ind på dette link: https://return.shipmondo.com/billigehjaelpemidlerretur. I linket findes vores returformular. Når denne er udfyldt, modtager du en returlabel, som du kan returnere en vare/flere varer med. Bemærk at prisen for en retur label er 99 DKK, som betales i portalen.

2) Du kan også selv stå for returnering af din vare.

Returnering af manuelle kørestole:
Fortrydelsesret og returnering af kørestole: Du bedes sende os en e-mail info@billigehjaelpemidler.dk med ønsket om at returnere din manuelle kørestol. Vi booker transporten retur til os. Prisen er 235 kr. (vores kostpris), som fratrækkes dit returbeløb. Det er vigtigt, at du giver besked om afhentningsdag (hverdage) i mailen. Produktet skal stå tørt, tilgængeligt og klar til GLS i et skur el. lign.

Returnering af el-kørestole, el-scootere, senge og hvilestole:
Du bedes sende os en e-mail info@billigehjaelpemidler.dk med ønsket om at returnere en af disse varer. Vi booker transporten retur til os. Prisen besluttes af Danske Fragtmænd. Din pris er vores kostpris, som fratrækkes dit returbeløb. Det er vigtigt, at du giver besked om afhentningsdag (hverdage) i mailen. Produktet skal stå tørt, tilgængeligt og klar til Danske Fragtmænd i et skur el. lign.


Bemærk, at du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returneringsproces ved fortrydelse (husk inden for 14 dage)
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Returneringsomkostninger afholder du selv. Og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan selv arrangere retur eller benytte dig af vores retur-portal, som genererer en returlabel. Denne returlabel koster 99 og fratrækkes returbeløbet. Returportal: https://return.shipmondo.com/billigehjaelpemidlerretur.

Returvarer sendes til Billige Hjælpemidler, Klostervej 74, 8680 Ry.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse. Varer, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender.


INGEN FORTRYDELSESRET
Disse aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

VARENS STAND VED RETURNERING
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Det er op til Billige Hjælpemidler at vurdere varens stand.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet som angivet ovenfor, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Er der anvendt et gavekort, vil beløbet som er dækket heraf som udgangspunkt blive refunderet til et nyt gavekort.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

UAFHENTEDE PAKKER I PAKKESHOPS
Hvis du undlader at hente pakken i pakkeshoppen, og pakken derfor sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returneringen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale for en evt. ny fragt.