HANDELSBETINGELSER

Billige Hjælpemidler ApS
Klostervej 74
8680 Ry
Tlf: 93949357

Mail: info@billigehjaelpemidler.dk
CVR: 43685120


PRIS OG BETALING
Alle aftaler på Billige Hjælpemidler indgås på dansk, ligesom alle priser på Billige Hjælpemidler er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.

Hos Billige Hjælpemidler kan du betale med kort (Visa/Dankort, Mastercard), Mobilpay og ApplePay. Ved betaling med kort og Mobilepay, bliver beløbet først trukket, når den fysiske vare afsendes fra lageret. Betaler du med et internationalt betalingskort (Visa, MasterCard m.fl.) reserveres købsbeløbet på dit kort. Reservationen ophører, når pengene bliver trukket fra din konto, eller hvis du annullerer dit køb, inden købsbeløbet er trukket. Det er ligeledes muligt at betale med Viabill, dvs. på afbetaling. EAN er ligeledes en betalingsmulighed.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Vi tager ikke kortgebyrer.

I nogle tilfælde vil ordrer, der indeholder flere produkter blive leveret i forskellige forsendelser. Du vil derfor kunne modtage dit køb i flere pakker. I disse situationer vil du blive delfaktureret for hver forsendelse. Du vil altså kunne opleve, at der bliver trukket et delbeløb fra din konto som delene af din ordre afsendes. Du vil aldrig blive faktureret for produkter, der endnu ikke er afsendt.

Billige Hjælpemidler benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

LEVERING
Hvornår sender vi din ordre
Vi sender så vidt muligt din ordre, samme dag, som du bestiller. Vi gør alt, hvad vi kan for at give dig en hurtig og nem betjening.

Leveringstid
Leveringstiden for din ordre er normalvis 1-3 hverdage – dog op til 6 hverdage. Særlige forhold vil fremgå af det enkelte produkt.

Fragtfirma
Billige Hjælpemidler afsender varer med GLS–Privat, GLS-Erhverv og GLS-Pakkeshop. Prisen for forsendelsen vil blive beregnet ud fra dine valg, og fremgår inden du gennemfører ordren.

Vi sender dog også nogle produkter direkte til dig fra vores danske og europæiske leverandører, hvilket i nogle tilfælde kan betyde nogle ekstra dages leveringstid. Vi holder dig selvfølgelig opdateret. Disse leverandører anvender andre fragtselskaber og sender varerne direkte til dig jf. nedenstående. Du modtager altid track & trace.
- Rolser-indkøbstrolleys: Bring til pakkeboks
- Epic: PostNord til pakkeboks

Ved bestilling af flere produkter vil du i nogle tilfælde opleve, at varerne delleveres, da de kommer fra forskellige lokationer. Du modtager altid track & trace-nummer på dine leverancer og delleverancer.

Fragtpriser

Til pakkeshop: 39 kr. i fragt

Til privat adresse: 59 kr. 

Til erhvervsadresse: 49 kr. 

BEMÆRK
Manuelle kørestole samt enkelte andre produkter: Grundet vægt og/eller emballagestørrelse sendes bl.a. kørestole kun til privat- eller erhvervsadresse. Derfor er det ikke muligt at vælge levering til pakkeshop, da pakkeshops stiller krav til maksimum vægt og størrelse.

- Der er andre leveringspriser på senge, el-scootere, el-kørestole, hvilestole samt udlejningsprodukter. Dette fremgår på de enkelte produktsider.


Bestilling via EAN / offentlige institutioner:
Medmindre andet er aftalt, pålægges et fragttillæg samt evt. administrationsgebyr i forbindelse med udfærdigelse af fakturaen.

Track & trace

Du modtager altid Track&Trace, så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.

Fragtpriserne gælder levering i hele Danmark inkl. til brofaste øer. Kontakt os venligst vedrørende fragtpriser udenfor Danmark, herunder også Færøerne og Grønland.   

UAFHENTEDE PAKKER PAKKESHOPS
Hvis du undlader at hente pakken i pakkeshoppen, og pakken derfor sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returneringen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale for en evt. ny fragt.

FORTRYDELSESRET
Som forbruger har du 14-dages fortrydelsesret i henhold til den danske købelov.
14-dags perioden starter den dag, hvor ordren er leveret. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelse af dine varer, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Returfragt betales af køber. Du kan selv returnere produktet eller benytte dig af vores returportal, som genererer en returlabel. Denne returlabel koster 99 kr. og fratrækkes returbeløbet. Du kan benytte vores returformular ved at gå ind på dette link: https://return.shipmondo.com/billigehjaelpemidlerretur.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb
Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du (gælder ikke manuelle kørestole, el-kørestole, el-scootere, senge og hvilestole):

1) Benytte vores returformular ved at gå ind på dette link: https://return.shipmondo.com/billigehjaelpemidlerretur. I linket findes vores returformular. Når denne er udfyldt, modtager du en returlabel, som du kan returnere en vare/flere varer med. Bemærk at prisen for en retur label er 99 DKK, som betales i portalen.

2) Du kan også selv stå for returnering af din vare.

Returnering af manuelle kørestole samt enkelte andre produkter:
Da disse produkter ikke kan returneres via pakkeshop, gælder særskilte regler returmetoder for disse produkter.
Fortrydelsesret og returnering af kørestole samt få andre produkter: Du bedes sende os en e-mail info@billigehjaelpemidler.dk med ønsket om at returnere din vare. Vi booker transporten retur til os. Prisen er 235 kr. (vores kostpris), som fratrækkes dit returbeløb. Det er vigtigt, at du giver besked om afhentningsdag (hverdage) i mailen. Produktet skal stå tørt, tilgængeligt og klar til GLS i et skur el. lign.

Returnering af el-kørestole, el-scootere, senge og hvilestole:
Du bedes sende os en e-mail info@billigehjaelpemidler.dk med ønsket om at returnere en af disse varer. Vi booker transporten retur til os. Prisen besluttes af Danske Fragtmænd. Din pris er vores kostpris, som fratrækkes dit returbeløb. Det er vigtigt, at du giver besked om afhentningsdag (hverdage) i mailen. Produktet skal stå tørt, tilgængeligt og klar til Danske Fragtmænd i et skur el. lign.


Bemærk, at du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returneringsproces ved fortrydelse (husk inden for 14 dage)
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Returneringsomkostninger afholder du som kunde. Og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan selv arrangere retur eller benytte dig af vores retur-portal, som genererer en returlabel. Denne returlabel koster 99 og fratrækkes returbeløbet. Returportal: https://return.shipmondo.com/billigehjaelpemidlerretur.
Bemærk, at få produkter ikke kan returneres via returportalen grundet deres vægt / størrelse - se da under længere oppe under FORTRYDELSESRET.

Returvarer sendes til Billige Hjælpemidler, Klostervej 74, 8680 Ry.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Varer, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Vi tilbyder ikke fortrydelsesret når til erhvervsdrivende.

Varens stand ved returnering i forbindelse med fortrydelse
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Det er op til Billige Hjælpemidler at vurdere varens stand.

Tilbagebetaling af købsbeløbet ved fortrydelse
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet som angivet ovenfor, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Er der anvendt et gavekort, vil beløbet som er dækket heraf som udgangspunkt blive refunderet til et nyt gavekort.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

OMBYTNING
Vi tilbyder ikke ombytning af produkter eller størrelser. Hvis du ønsker at ombytte et produkt eller størrelse, foreslår vi, at du sender produktet retur til os. Returneringsomkostninger afholder du selv som kunde hos Billige Hjælpemidler. Returvarer sendes til Billige Hjælpemidler, Klostervej 74, 8680 Ry.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse. Varer, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender.

Vi vil foretage en refundering af produktet til samme betalingsmiddel, som er benyttet til bestillingen.
Er der anvendt et gavekort, vil beløbet som er dækket heraf som udgangspunkt blive refunderet til et nyt gavekort.

For at sikre en hurtig ombytning og undgå udsolgte varer, anbefaler vi, at du i mellemtiden laver en ny bestilling på det ønskede produkt. På den måde sørger vi for at få din ordre behandlet hurtigst muligt, og for at du modtager det rigtige produkt langt hurtigere end ved en traditionel ombytning. Du kan også vente med at lave den nye bestilling, til vi har refunderet pengene.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller vi giver et rimeligt afslag i prisen – Vi vurderer den konkrete situation, når vi har modtaget varen.

Reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed, hvis varen har haft den holdbarhed man med rimelig kan forvente. 

Evt. fejl og mangler skal meddeles inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen til info@billigehjaelpemidler.dk. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Billige Hjælpemidler ApS
Kløftehøj 10
8680 Ry
TLF: 93949357

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@billigehjaelpemidler.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her

Reklamationsret i erhvervskøb
Vi tilbyder 1 års reklamationsret til erhvervsdrivende.
Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte. Du skal undersøge varen ved modtagelsen og reklamere straks.

PERSONDATAPOLITIK 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Billigehjælpemidler ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.billigehjaelpemidler.dk er Billigehjælpemidler ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@billigehjaelpemidler.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse. Varer, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender

Til:
Billige Hjælpemidler – www.billigehjaelpemidler.dk
Kløftehøj 10
8680 Ry
E-mail: info@billigehjaelpemidler.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________ 

Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:_______________________________________________________


Forbrugerens adresse: ____________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift:_________________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12 01 2024