Vi modtager kun returvarer/pakker, som sendes direkte til vores adresse. Pakker, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender.


FORTRYDELSESRET
Som forbruger har du 14-dages fortrydelsesret i henhold til den danske købelov.
14-dags perioden starter den dag, hvor ordren er leveret. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelse af dine varer, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb via mail til info@billigehjaelpemidler.dk. I mailen bedes nedenstående fortrydelsesformular udfyldes, eller samme informationer.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Returfragt betales af køber.

Returnering af varer undtagen kørestole, el-kørestole, el-scootere, senge og hvilestole: Du kan selv returnere produktet eller benytte dig af vores returportal, som genererer en returlabel. Denne returlabelkoster 99 kr. og fratrækkes returbeløbet. Du kan benytte vores returformular ved at gå ind på dette link: https://return.shipmondo.com/billigehjaelpemidlerretur.

Returnering af manuelle kørestole: 
Fortrydelsesret og returnering af kørestole: Du bedes sende os en e-mail info@billigehjaelpemidler.dk med ønsket om at returnere din manuelle kørestol. Vi booker transporten retur til os. Prisen er 235 kr. (vores kostpris), som fratrækkes dit returbeløb. Det er vigtigt, at du giver besked om afhentningsdag (hverdage) i mailen. Produktet skal stå tørt, tilgængeligt og klar til GLS i et skur el. lign.

Returnering af el-kørestole, el-scootere, senge og hvilestole: 
Du bedes sende os en e-mail info@billigehjaelpemidler.dk  med ønsket om at returnere en af disse varer. Vi booker transporten retur til os. Prisen besluttes af Danske Fragtmænd. Din pris er vores kostpris, som fratrækkes dit returbeløb. Det er vigtigt, at du giver besked om afhentningsdag (hverdage) i mailen. Produktet skal stå tørt, tilgængeligt og klar til Danske Fragtmænd i et skur el. lign.


Fortrydelsesret i erhvervskøb
Vi tilbyder ikke fortrydelsesret når til erhvervsdrivende.

UAFHENTEDE PAKKER PAKKESHOPS
Hvis du undlader at hente pakken i pakkeshoppen, og pakken derfor sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returneringen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale for en evt. ny fragt.

STANDARD-FORTRYDELSES-FORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Vi modtager kun returvarer/pakker, som sendes direkte til vores adresse. Pakker, der sendes til pakkeshop, vil ikke blive afhentet, og pakkeshoppen sender derfor pakken tilbage til dig som afsender

Til:
Billige Hjælpemidler – www.billigehjaelpemidler.dk
Klostervej 74
8680 Ry
E-mail: info@billigehjaelpemidler.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________

  

Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:_______________________________________________

Forbrugerens adresse: ____________________________________________ 

Forbrugerens underskrift:_________________________________________     

Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)